Zastupstva

Firme koje zastupamo

INDASA

Više od 40 godina INDASA je jedan od najznačajnijih svjetskih proizvođača abraziva vrhunske kvalitete posebno specijaliziran za područje popravaka u automobilskoj industriji, ali i sa širokom paletom abraziva za industriju prerade drveta, metala, kamena, kože, stakla itd. INDASA izvozi preko 80% svoje proizvodnje u preko 50 zemalja na 5 kontinenata.

FLUX

Gotovo 70 godina iskustva u proizvodnji pumpi za bačve čini FLUX sinonimom za pouzdanost, kvalitetu i najviše standarde u tehnologiji pumpanja širom svijeta. Bilo da se radi o gustoj ili rijetkoj, neutralnoj ili korozivnoj, abrazivnoj ili vrlo zapaljivoj, sanitarnoj ili otrovnoj tekućini, sa FLUX-om ćete sigurno naći najbolje rješenje.

BESA

Iskustvo stečeno u više od 60 godina kao proizvođač, kao i poriv za stalnim usavršavanjem kroz R+D odjel, učinili su Besu tvrtkom okrenutom prema budućnosti te mjerilom u proizvodnji boja i specijalnih premaza. Besa je jedan od najvažnijih proizvođača u Europi specijaliziranih za industrijsku proizvodnju boja i lakova.

LOGO DAMIANI

DAMIANI

Damiani je tvrtka s dugogodišnjom poviješću u proizvodnji industrijskih boja, koja se već više od 40 godina usredotočuje na budućnost, uvijek cijeneći iskustva i pouke iz godina djelovanja. Tvrtka stalno ulaže resurse u razvoj novih proizvoda, sustave za miješanje boja, upravljački i formulacijski softver, te u proizvodne strojeve i širenje svoje prodajne i komercijalne mreže. U 2020. godini, Colorificio Damiani se spojio s Franchi & Kimom i promijenio ime tvrtke u Estalia Performance Coatings, čime su odlučili ojačati svoje trgovačke marke, uključujući Damiani Industrial Paints.

CHAMELEON

Marka Chamäleon prvi je put predstavljena 1965. godine u Schwerteu. Od tada se visokokvalitetni proizvodi od poliestera proizvode pod poznatim crno-žutim logom. Tada su proizvodi Chamäleon uglavnom bili proizvedeni za govorno područje Njemačke i predstavljali su najvišu kvalitetu na koju su se profesionalni korisnici mogli osloniti. Godine 2002. odlučeno je proširiti ponudu proizvoda za modeliranje od poliestera i početi se fokusirati na međunarodno tržište. Da bi se to ostvarilo, marka Chamäleon je izdvojena u posebno poduzeće pod kvalificiranom upravom. Svi proizvodi za kitanje od poliestera i dalje su se proizvodili u Schwerteu kako bi tvrtka mogla ući na strana tržišta s izvrsnim proizvodima "Made in Germany". Heidelberg, smješten u Renu i Neckaru, odabran je kao sjedište novog poduzeća zbog njegove infrastrukture i idealnih uvjeta za nove strategije širenja. Chamäleon GmbH uspjela je uspješno ostvariti svoje postavljene ciljeve i uspostaviti se međunarodno s širokim rasponom proizvoda za obnovu automobila. Ključ uspjeha ove mlade tvrtke je ponuda proizvoda "Made in Germany" visoke kvalitete po vrlo konkurentnim cijenama i pružanje najviše razine usluge kupcima. Chamäleon GmbH radi u skladu s međunarodnim standardima kvalitete, uključujući poznati ISO 9001:2015. Tvrtka je certificirana od strane TÜV Thüringena, što služi kao dokaz kontinuirane predanosti kvaliteti i zadovoljstvu kupaca. Ovo služi kao dokaz naše kontinuirane predanosti kvaliteti i zadovoljstvu kupaca. Sve to je učinilo crno-žutu marku iz Heidelberga jednom od vodećih brendova u mnogim zemljama danas.

WALCOM

Više od 70 godina djelovanja čini Walmec jednom od najdugovječnijih tvrtki, ne samo u području komprimiranog zraka, nego i na cijelom nacionalnom teritoriju. To nam je velika čast jer pokazuje koliko daleko može tvrtka koja stavlja zadovoljstvo kupaca na prvo mjesto. Iza svih tih godina su žrtve mnogih ljudi koji su predano posvetili svoje vrijeme, strast, profesionalnost našoj misiji, ideje, prilike ali i snažna volja da se nikada ne zaustavimo. Danas moramo gledati dalje više nego ikad. Tržišta rastu, mijenjaju se i postavljaju zahtjeve. Tvrtke moraju zadovoljiti sve njihove potrebe koje nisu samo vezane uz stvaranje novog proizvoda ili brzu uslugu. Inovacija, kvaliteta i brzina su samo osnovni uvjeti za tvrtku koja želi opstati na današnjem tržištu. Walmec sa 70 godina želi iznenaditi one koji vjeruju da je proizvodna budućnost vezana samo uz određena područja tako što će nastaviti nuditi proizvod 100% IZRAĐEN U ITALIJI. Iznenaditi one koji vjeruju da su tehnologije proizvodnje već utvrđene tako što će ulagati i obnavljati svoju opremu s konstantno naprednijim CNC-om automatiziranim i nevjerojatno preciznim strojevima. Iznenaditi one koji vjeruju da se ne može prijeći određene okvire konstruktivne prirode proizvoda tako što će istraživati neiskorištene i privlačne puteve napravljenih od hiper tehnoloških i super izvedbenih materijala. Iznenaditi je jednostavno razmišljati izvan okvira i omogućiti svima koji rade s našim proizvodima da pronađu ne samo kvalitetu cijenu i uslugu koju pravedno traže nego prije svega da probaju nešto potpuno neočekivano nepredvidivo. Walmec je spreman za to i sigurni smo da ćemo zajedno iznenaditi.